Herken jij jezelf hierin:

  • Jezelf wegcijferen;
  • Aan jezelf voorbij gaan;
  • Altijd klaar staan voor een ander;
  • Dingen niet willen zien van jezelf waardoor je groei stagneert.
  • Dan is een stilte wandeling perfect voor jou!                                                        

 

Wat is een stilte wandeling?

Stiltewandelingen zijn bedoeld om het contact met de natuur te ervaren, en als gevolg daarvan om meer in contact met jezelf te komen. Alle elementen die je tijdens je stiltewandeling tegenkomt, willen jou iets vertellen en geven een inzicht waar je nu op dit moment staat, wie je bent, en wat er nodig is.

Het wandeltempo ligt laag, zodat je zo goed mogelijk kunt stilstaan bij je gevoelens die zich aandienen en bij de omgeving. Tijdens de wandeling krijg je tools en tips mee. Je leert zo al je zintuigen open te zetten.

Eigen ervaring:

Ik liep laatst in de natuur en zag heel veel paddenstoelen staan en dacht, ik ga eens kijken waar deze paddenstoelen heen gaan. Het was erg mooi maar al snel was het pad van de paddenstoelen over en liep ik weer terug naar het wandelpad. Tijdens de wandeling besefte ik dat ik dit patroon herkende uit mijn eigen leven. Ik loop ook altijd achter een groep aan om erbij te horen, maar eigenlijk wil ik dat helemaal niet. Ik wil mijn eigen pad belopen maar besefte nu dat ik dat dus niet deed. Dit is 1 van de voorbeelden die ik ervaar als ik in stilte loop in de natuur.                      

Wat is een klankschalen meditatie? 

Elk gezond lichaam heeft een eigen trilling en frequentie die door alle stress van alledaagse dingen verstoord kan raken. Door de trillingen en verschillende klanken van de klankschalen geef ik je lichaam rust waardoor je weer in balans komt en stil mag staan bij de problemen die gezien mag worden of gewoon even genieten van de trillingen en klanken. Daarom vind ik de combinatie van stilte wandelen en klankschalensessies elkaar zo mooi aanvullen.

Tijdens de wandeling ga je van hoofd naar hart en bij de klankschalen mag je alles loslaten trillen wat niet bij je hoort.

ZOU DAT NOU NIET FIJN ZIJN                                           

                                                                                                                                               Wat levert een stilte wandeling en klankschalensessie meditatie jou op? 

  • Dichterbij jezelf komen
  • Beter in contact met de signalen van je lichaam 
  • Inzichten krijgen waar je op dit moment tegen aan loopt